Οικιακή Βοηθός (The Maid)


Αφού ξεφεύγει από μια κακοποιητική σχέση, μια νεαρή μητέρα βρίσκει δουλειά ως καθαρίστρια, καθώς παλεύει να ζήσει το παιδί της και να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον.

Πρωταγωνιστεί η αποκάλυψη της χρονιάς Μάργκαρετ Κουάλι, η οποία απογειώνει μια έτσι κι αλλιώς καταπληκτική σειρά, που παρουσιάζει την δύσκολη και σκληρή καθημερινότητα που ζουν πάρα πολλές γυναίκες. 

Παρόλο που το θέμα της σειράς είναι πολύ σοβαρό και πολύ αληθινό, ο τρόπος που μεταφέρεται είναι εύπεπτος, συνετός και ευαίσθητος. Η σκηνοθεσία δεν χρησιμοποιεί φθηνές σκηνές βίας, αποφεύγοντας το μελόδραμα και την παγίδα να παρουσιάσει ακόμα μια μέτρια σειρά που στηρίζεται απλά σε μια καλή ιδέα.

Την σειρά την προτείνουμε ανεπιφύλακτα και μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ: https://www.netflix.com/gr/title/81166770


Θέλεις να κάνεις την τηλεόρασή σου Smart για να βλέπεις Netflix, Youtube, ταινίες από οποιαδήποτε σελίδα ή εφαρμογή, να προβάλεις περιεχόμενο από το κινητό σου και ένα σωρό άλλες δυνατότητες; Σου έχουμε την καλύτερη και πιο δοκιμασμένη πρόταση!

Σχόλια