Ο οργανισμός deVere προβλέπει την επιστροφή των θεσμικών επενδυτών στην αγορά των κρυπτονομισμάτων

 


Ο επικεφαλής της εταιρείας, Nigel Green, σημείωσε ότι ο αριθμός των διευθύνσεων των μεγάλων κατόχων (επονομαζόμενες και φάλαινες) bitcoin έχει αυξηθεί κατά 103 τις τελευταίες 30 ημέρες

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας χρηματοοικονομικών συμβούλων deVere Group, Nigel Green, ανέφερε ότι η πρόσφατη δραστηριότητα μεγάλων επενδυτών bitcoin καταδεικνύει την επιθυμία τους να επιστρέψουν στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Σύμφωνα με τον ίδιο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσουμε το περιουσιακό στοιχείο με «βραχυπρόθεσμη αστάθεια για μακροπρόθεσμα κέρδη». Η ανάρτηση του Green δημοσιεύεται στο blog της εταιρείας.
Ανέφερε ότι οι μεγάλοι επενδυτές σκοπεύουν να επιστρέψουν στην αγορά κρυπτονομισμάτων μετά από μια περίοδο πωλήσεων (πτωτική περίοδος ή bear market). Ο Green πρόσθεσε ότι ένας από τους παράγοντες που επηρεάζουν τη δική του απόφαση να αγοράσει περισσότερο bitcoin είναι η συμπεριφορά των θεσμικών επενδυτών. 

Ο επικεφαλής του deVere Group τόνισε επίσης ότι ο αριθμός των διευθύνσεων μεγάλων κατόχων bitcoin που κατέχουν μεταξύ 10.000 και 100.000 BTC έχει αυξηθεί κατά 103 τις τελευταίες 30 ημέρες. 

  

Το deVere Group είναι μια ανεξάρτητη συμβουλευτική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι. Η εταιρεία διαχειρίζεται περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία.

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις τις επενδύσεις σου στα κρυπτονομίσματα, αυτό το άρθρο θα σου φανεί χρήσιμο: Επένδυσε σε bitcoins μέσω coinbase και κέρδισε 10$

Σχόλια